Gitt den nåværende tilstanden i økonomien, gjør folk alt de kan for å strekke sine dollar. Dette er nødvendig for å kunne kjøpe viktige varer, samtidig som du har et sted å bo. Følgende personlige økonomitips vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av det begrensede beløpet du har.

Kredittkortgjeld er et stort problem i USA. Ingen andre steder i verden opplever det i den grad vi gjør det. Hold deg ute av gjeld ved bare å bruke kredittkortet ditt når du har penger i banken å bruke. Alternativt kan du få et debetkort i stedet for et kredittkort.

Å gå ut for å spise er en av de dyreste budsjett busting blunders mange mennesker gjør. Til en pris av omtrent åtte til ti dollar per måltid er det nesten fire ganger dyrere enn å tilberede et måltid for deg selv hjemme. Som sådan er en av de enkleste måtene å spare penger på å slutte å spise ute.

Ta beslutninger som vil spare deg for penger! Ved å kjøpe et billigere merke enn du vanligvis kjøper, kan du ha ekstra penger å spare eller bruke på mer nødvendige ting. Du må ta smarte beslutninger med pengene dine, hvis du vil bruke dem så effektivt du kan.

Når kjelen eller ovnen går i stykker, må du se på gjennomsnittlig forventet levetid for disse elementene før du bestemmer deg for å fikse det. Hvis det er nær slutten av livet, vil du spare mer penger bare for å erstatte det i stedet for å reparere det, siden det mer sannsynlig bare vil bryte sammen igjen en gang kort tid etter. I tillegg vil en ny fungere mer effektivt.

Endre mobilabonnementet. Når du registrerer deg for en dyr månedlig mobiltelefonplan, kan du ende opp med å betale for taleminutter som ikke bruker. Så neste gang mobiltelefonkontrakten din skal fornyes, bør du vurdere å bytte til en billigere plan, og du kan spare $ 20 i måneden eller mer.

Sett opp et fradrag fra lønnsslippen din for å automatisk gå til sparekontoen din. Sparing er mye lettere når det ikke krever ytterligere bevisst handling. Når du begynner å tenke på din brukbare inntekt som det nye, mindre beløpet, kan du justere budsjettet ditt deretter mens besparelsene dine fortsetter å vokse med hvert innskudd.

Hvis du har styrt økonomien din godt nok til å eie et hjem og ha en pensjonskonto, må du ikke sette dem i fare ved å låne mot dem senere. Hvis du låner mot hjemmet ditt og ikke kan betale det tilbake, kan du miste hjemmet ditt; det samme gjelder pensjonsfondet ditt. Lån mot dem bare i vanskelige situasjoner.

Hvis det er mulig i ditt område, kan du prøve å komme deg rundt uten bil. Mellom bilbetalinger, gass, forsikring og parkering kan dollarene som brukes på å eie en bil virkelig legge seg opp. Det er ikke mulig for alle, men hvis du kan prøve å bruke offentlig transport eller dine egne to meter for å komme deg rundt.

Som nevnt tidligere, prøver folk sitt vanskeligste for å få pengene sine til å gå lenger i dagens økonomi. Det krever mye tanke å bestemme hva du skal bruke penger på og hvordan du bruker det klokt. Heldigvis vil de personlige økonomitipsene fra denne artikkelen tillate deg å gjøre nettopp det.